Super Duper Giveaway By MomO the Cute Girl


Hana tak tahu nak buat apa :) 

tapi malam nie idea ada tengah cari idea untuk debate jugak :) harap-harap berkenan la di hati sis yang cantik dan manis orang nya ini ye <3



Hadiah diberi ikut  cita rasa sendiri  ,
Rambang mata semua ahli blogger ,
Hana harap menang giveaway ini ,

Harap menang hadiah hebat lagi super duper .

Satu dua tiga tidak terkira ,
Semua hadiah buat orang pengsan ,
Jika Hana adalah pemenangnya ,
Bloglist setahun Hana berikan.

Jangan pernah ponteng puasa.
Kalu ternampak buah tembikai,
Ada 1 hadiah istimewa.
Hanya untuk siapa bertuah di GA ini.

Pantun juga dah sampai ke penghujung,
Teringat pulak nak beli durian
Tekan banner untuk berkunjung,
Dah berkunjung jemputlah join.

Pak Ali jual  strawberi.
Hebat sungguh hadiah di beri,
Sudah berakhir pantun ini,
Doakan kita jumpa lagi. 


mengikut apa yang hana suka ialah : 

  •  blog sis nie ringan, tak berat, cepat je loading walaupun internet kat hostel nie ciputtt je.
  • Widget di sidebar tersusun kemas je. rapi je. tak berselerak :) sedap mata memandang.
  • blog sis siap ada scan bar code kowt, tengokk <">. classs gitu ? korang ada ?  
sebenarnya takde apa yang hana tak suka :) cuba boleh di baiki lagi, blog hana pun tak hebakk sangat nak komen, baiki membaiki okay sis :) 

  •  First sekali, hana kurang enakk la dengan cursor sis yang ade berekor tu yang nama "momoy" tu, menyebabkan susah nak klik link. asyik tak kena je. dulu hana ade buat jugak, tapi sekarang dah buang.
  • Tulisan di blog sis nie kurang jelas. susah orang nak baca :) harap lain kali sis tukar font nye :) ada pada tutorial nie , sis boley try :) SINI 

Apa-apa pun, nie email hana : ladyred.hana@gmail.com
tarikh tutup : 15 JUN 2013 :)


4 comments:

hello bloggers!
hope you are enjoying visit my blog
you can ask anything to me~
^_^ hanna ^_^