Aku Dah Jadi Janda ?

|| Assalamualaikum ||





Dah lama tak update blog hana nie. dah bersawang labah-labah dah nie kan. 
hana sibuk sangat-sangat sekarang dengan mid term test bagai. lecturer lak macam tiap2 hari nak buat kelas. takde masa rehat langsung, makan pun kadang tu hanya lah sehari sekali. kesian tak ? kuruss dah sekarang nie tahu tak. Saje je buat cover photo gambar cik ta dan zain nie <3


Tahu tak korang ? hana terkejut gila kut 2 hari yang lepas. hana hari tu tergerak hati nak bukak FB taw.. lepas tu, punya la terkejut Panda sebab ada message dari unknown person. tiba-tiba je serang aku cakap aku nie perampas suami dye, yang tak boleh blah tu dya cakap aku "JANDA " . Aku nie dah la tak kahwin lagi, cam ne la dye cakap aku nie janda kan ? suami dya pun aku tak kenal. mula-mula tu panas hati jugak la kan. pastu terus je bukak fb dye. tengok fb dya baru je buat 2012.. SAKIT PULAK HATI KITA NIE !


Mungkin suami dya tu main kayu 4 kowt. pastu dia ingat aku yang jadi orang ke 3 . iye dok? sabor je la. tapi lawak jugak la bila fikir-fikir kan . yang lawaknya dia tulis bahasa Indonesia. aku nie punya la baca 3 kali baru lah faham apa yang dia nak cakap. HAHAHA. kesian kau, aku tak kenal pun suami kau. kalau aku kenal pun, aku tak layan la okay. aku nie takde masa nak amek laki orang. Bf orang pun aku tak lalu, apatah lagi suami orang. apa-apa pun cuba la korang tengok apa yang dia tulis kat aku nie. 



*klik untuk tumbesaran * 

Macam- macam la zaman sekarang nie. pelik betul aku dengan isteri zaman sekarang, kalau takut suami tu lari, ikat je terus kat tiang rumah tu . senang. :) kalau Cik Ta tu boleh tahan la nak cakap pun. janda berhias yang perghhhh.. sampai kan zain tu jatuh cinta kat dye ;) meletoppppp ! 




14 comments:

  1. la...cam tu pn ada ka...haish...apa la main serang tak pakai helmet...skrang2nya...pakai la tempurung kelapa...hehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dari Aminin [dot] My

    Maen serang je...haha. Sepatutnya siasat dulu siapa yang salah husband dye ke ape.. nie maen serang. Susah juga kahwen yer.. lebey2 lagi dapat isteri cembru tak kena tempat. Mungkin tu kot suami ade maen kayu 4

    ReplyDelete
  3. tak pasal-pasal jadi janda adik kak sally ni haaa :)

    ReplyDelete
  4. amdoi.. kena hack ke apa.. budak tu ngigau kot hana :p

    ReplyDelete
  5. Salam sister..jemputlah ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi dan GA jg sedang diadakn sempena pembukaan g shop ini. Jangan lupa follow ye.. :)

    Terima kasih
    ~ Hijab valley ~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. hahaha isteri dia xselidik betol2 kot..

    ReplyDelete
  7. aiyokk..mcm mna pham apa yg dya tulis tuh..ssahnya nk baca..:/

    x psal je kena chop janda..haha..

    ReplyDelete
  8. haha kelakar betul . meroyan agaknye . main hentamm aje . hahahah

    ReplyDelete
  9. Saya langsung tak faham pa yang dye tulis.. Huhu..

    ReplyDelete

hello bloggers!
hope you are enjoying visit my blog
you can ask anything to me~
^_^ hanna ^_^