Promosi Baju Muslimah 2 pasang Rm 100 Percuma Penghantaran

Assalamualaikum. 
rasa macam dah lama tak update blog . 
entah la. tiba-tiba rasa macam takde mood . Hilanggg =='

tapi hari nie hana kembali menulis . kerana ada sahabat yang bertanya kenapa dah 3 hari tak update blog ? yeeke ? rasa macam kejap je tak update. HEHE. 

sebenarnya hana nak promote la nie. Sesiapa yang nak beli baju muslimah labuh, boley la usha - usha page hana . 
sekarang tengah promosi taw . 2 helai rm 100 sahaja + FREE POSTAGE . kain tak payah cakap la. memang lembut sangat. serap peluh. ye lah, nama pun cotton kan ? memang la serap peluh . 
yang promosi tu baju muslimah yang berjenama " SINAR INSPIRASI " 
1 pasang rm 55. alang- alang nak beli tu kan baik beli 2 pasang je terus. dah la percuma penghantaran ke seluruh negeri . fikir-fikir kan la ;) 
di sini hana update kan sedikit sebanyak gambar baju nye . 
sesiapa yang berkenan tu, boley la jenguk page hana tu yerk ;) 
untuk bloggers, hana pagi special price ;) syhhh. jangan cakap orang taw ;) 

yang perempuan tu, boley la tengok-tengok mana tahu ada yang berkenan . boley pm hana ;) sambil-sambil tu boley la like page hana jugak . HEHEE. 

yang lelaki tu, boley je kalau berkenan nak kasi kt mak , adik ,kakak , tunang , girlfriend pun, nak kasi kat isteri pun boley ? 

jom cuci mata dahulu yerk ;) 


















* nie antaranya lah , banyak lagi boley ke fan page hana ;) 



Sesungguh nya yang baik datang dari Allah, yang buruk datang dari hana sendiri ;) 
esk hana akan update pula baju MUSLIMAH QASEH ;) 

5 comments:

  1. mmg dah beberapa hari dah pun hana x update :p

    hehe btw nice blouse utk muslimah. labuh and longgar! good one! :)

    ReplyDelete
  2. menarik2 gak warna baju dia..hehehe..kalau ade gf dan tentu sambar..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. Cantikknyaaaa ... Nanti kalau ada duit lebih bolehla shopping sini ;)

    ReplyDelete

hello bloggers!
hope you are enjoying visit my blog
you can ask anything to me~
^_^ hanna ^_^