Contest Blog Comel



SYARAT-SYARAT
1) Follow blog ni dan like pages
2)Buat satu entry ringkas dan tampal banner kat atas dan backlink kan kat entry ni*letak link entry kat komen bawah ni*
3) Like SINI
4) Like SINI
5) Tamat pada 10/3/2013
6) Pemenang dipilih berdasarkan blog comel+kemas+cepat loading

Hadiah
1) Tempat pertama: Bedak arab+ Celak arab
2) Tempat Kedua: Satu Set Krim kologen*Rm55*
3) Tempat Ketiga: Bedak Arab
4) Tempat Keempat: Bedak Arab
5)Tempat Kelima: Celak Arab
6) Tempat Keenam: Celak Arab
7) Saguhati: Review 3 blog


p/s : hana join taw biela. support segmen orang terengganu ;) 

15 comments:

  1. Blogwalking sini,

    Dari segmen yang sama,

    http://ilovecontestandgiveaway.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  3. Baru je nk join tapi blog sy ni tk berapa nk comei lah...hihi

    ReplyDelete
  4. salam kenal....salam muhibbah... singgah...

    ReplyDelete
  5. singgah dri contest yang sama. salam ukhuwah dan semoga sihat selalu. jom ke blog saya :D

    http://samdia.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  6. salam...ayu dtg dr segmen yang sama... ada masa singgah lah ke blog ayu ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  7. hai. niera dtg terjah :)
    good luck. blog ni memang comel :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  8. follow dari segmen yg sama
    http://misskechik881.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  9. Biarpun cik akak tak secomel mana pun..akak tetap follow sini.. :)

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel-by-nabila-biela.html

    ReplyDelete
  10. dari contest yang sama =D .. goodluck ! hehe =D

    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  11. Salam kenal. Singgah dari contest yang sama. Jemput datang ke blog saya ^_^ http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  12. Salam kenal. Singgah dari contest yang sama. Jemput datang ke blog saya :-)
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  13. singgah dari sini
    http://mimbarkata.blogspot.com/2013/03/contest-blog-comel.html

    salam kenal

    ReplyDelete
  14. Haiii awak , Ninaa dtg dari segmen sama , blog awak omei :D Good Luck !

    http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete
  15. dtg dri segmen yg sama..done follow you..http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

    ReplyDelete

hello bloggers!
hope you are enjoying visit my blog
you can ask anything to me~
^_^ hanna ^_^