Bukan Salahku !

          Assalamualaikum semua ;) 
              hujan la kat sini, rasa malas pulak nak update . HEHE. 
                baik tido best cket . kihkihkih.



oh ye ! 
hana lupa nak cakap yang hana dah FOLLOW semua yang follow blog hana semalam . 
dah 50 blog hana follow. penat nak tekan satu-satu. 
tapi satu-satunya hana tak suka ialah :>>

  • ada yang tak letak link blog . 
  • ada yang tak de button FOLLOW
  • ade blog yang loading tersangat la LAMBAT. sorry la hana cakap yang hana tak suke blog yang lambat la. nak scroll down pun susah la. 
  • ade jugak yang siap keluar iklan dulu sebelum masuk blog dye, suruh klik-klik segala.. tak ke sengal nama nya tu . 
hana bukan apa. hana ikhlas nak follow korang balik, nak balas korang follow blog hana ;) 
please la. hana nak jugak support korang . hana akan balas kunjungan korang jika korang berbuat demikian kepada hana ;) please respect me , i will respect yours ;) 

siapa yang tak tahu lagi nak masukkan link blog dye boley tengok sini okay :) 

TEKAN SINI UNTUK LETAK LINK BLOG 


p/s : sesiapa yang telah join segmen hana tu, AUTOMATIK NYA hana akan FOLLOW blog korang tanpa syarat ;)
so siapa-siapa yang terlepas nak join segmen hana, masih sempat lagi, just tekan >>>  SINI 

9 comments:

  1. ceh...cekap hana nie..lan pun just about nak buat same entry macam nie but maybe few others detail yang lain..hehe..tapi betul, walaupun blog tu kita punya tapi kita kena pikir jugak apa pembaca nak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. sama lah jugak, tak suka kalau blog yg lmbt loading.. especially suruh tekan button like bagai tu.. tak berapa gemar :p

    ReplyDelete
  3. blog ena berat tak hana??? please bg tahu

    ReplyDelete
  4. thanks sbb sudi follow blog FD ^^

    ReplyDelete
  5. Tq sebab masukkan blog kita dlm bloglist erk .. hihi

    ReplyDelete
  6. mcm2 ragam org lg2 blogwalking. mcm2 yg xkna jmpa. biasalh kn, :)

    ReplyDelete

hello bloggers!
hope you are enjoying visit my blog
you can ask anything to me~
^_^ hanna ^_^