:: Tingkatkan Kelajuan Chrome + Firefox anda ::


selamat malam semua.. 
di sini, pada waktu nie hana nak share kat korang cara supaya korang tak lagi rasa
nak hempuk2 aje lappy korang ="=. tak pun rasa nak hentak2 je pc coz terlampau lambat loading..
sampaikan dulu chrome hana asyik CRASH aje.. 
tension betol T__T. 
tapi sekarang tidak lagi.. 
sekarang kita guna maybelline da
tak de la. hana sekarang hana download software nie taw.. 
hebadd sangat taw. laju. 


antara kehebatannya ialah : 

1) Mempercepatkan "startup" lebih 3 kali ganda.
2) Melajukan melayari "history".
3) Operasi keseluruhan dengan lebih cepat.
4) Saiz profil yang lebih kecil.
5) Boleh digunakan pada Windows & Mac OS.
6) Beroperasi pada Firefox, Chrome, Skype dan Thunderbird.

so apa lagi tunggu. jom la. upgrade la korang punya browser tu~ jangan nak lembap macam siputt aje~ HAHAHA. 

korang boley ke sini ! coz kat situ boley download terus. 

3 comments:

  1. eh..

    tq sebab share...
    browser ni kdang2 memang suka duk jadik lembap cam siput biul ja..

    ReplyDelete
  2. download browser yg betol2 selamat...jgn main download..nt bahaya pada browser

    ReplyDelete

hello bloggers!
hope you are enjoying visit my blog
you can ask anything to me~
^_^ hanna ^_^