:: Buat Rakyat Terengganu Sahaja ::


apa khabar korang? peace! 
hana doakan korang semua sihat sejahtera.. 
hana ada banyak nak cerita nie.. 
mula2 sekali hana nak cakap yang entry nie khas untuk rakyat terengganu!~
YES. IM PROUD TO BE TERENGGANU citizen. 



TAHNIAH! 
hana ucapkan kepada kontigen terengganu..
anda memang hebadddd arhh~ 
katangg r terengganu.
da 4 kali terengganu menang ;) 
berturut2 pulak tu kan? haha.. kesian negeri laen. takpe.. korang usaha lagi yeahh~ chaiyokkk! 
disebabkan tu lah, menteri besar terengganu, bagi rakyat terengganu cuti hari ahad nie~ 
khas untuk meraikan kemenangan terengganu dalam sukma~ 

oleh kerana itu jugak, hana dengan baik hati, nak share kat korang link untuk pelajar yang bakal melanjutkan pelajran di IPTA mahupun  IPTS. 
korang sekarang tak payah da nak guna borang kertas tu yerk~ sekarang zaman dah maju.. 
semua di hujungg jari kaki je! 
mula2 korang pergi kat link nie. 

Dah click? okie.. pilih bahagian permohonan bantuan kerajaan ok.. 
lepas tu dia akan kuar borang dia.. korang isi je la.. pastu PRINT. senang kan? 
pastu korang follow je la syarat2 yang dia nak tu.. 
kalau ada papa masalah, jangan segan silu okei nak tanya hana.. 
hana sedia membantu.. 

penambahan: hana baik hati sangat hari nie, happy.. 
jadi nie hana nak kasi link tok dapat biasiswa.. try la. mana tahu rezeki korang~ 
biasiswa :)  
click link diatas~ 


p/s: korang share la jugak pada kawan2 lain ok, tolong like blog hana jugak kt bahagian widget kt kt atas sekali tuh~ thanks korang~

5 comments:

  1. assalam.
    thanks for this info :)

    ReplyDelete
  2. ok takpe, sabah menang bola.. hahaha.. :P apa2 pun, congrat to suma orang terengganu.. :) senyum sokmo! ;)

    ReplyDelete
  3. Hana orang Ganu gak eh ? Duk area mane ?

    ReplyDelete
  4. hy syg. kite dpt uitm shah alam. hee . diam2 k :))

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH untuk negeri jiran . hehe . kawe ore kelatammm :D follow awk ..

    ReplyDelete

hello bloggers!
hope you are enjoying visit my blog
you can ask anything to me~
^_^ hanna ^_^