:: Saya Mahu Follower Tegar ! ::

selamat malam semua.. 
hari nie hana nak buat segmen cket.. 
segmen apa? 
SEGMEN ~ SAYA MAHU FOLLOWER TEGAR!

okie.. 
segmen nie senang aja.. 
SYARAT- SYARATNYA.. 
jeng3x ;) 

1- tepek GAMBAR SEGMEN nie.. 

*da tepek? BAGUS~ 

2- Anda mestilah FOLLOW blog Hana. ianya adalah WAJIB~

3- Buat satu Entry pasal segmen nie yang menunjukkan anda join. tak payah panjang pun takpe.

4-  Korang TAK PAYAH tag kawan2 anda.. kalo nak tag pun lagi bagus. 

5- Anda semua mestilah meletakkan link penyertaan anda di kotak komen yg telah disediakan. 

tu je la syarat nya.. 
senang kan?? apa lagi jum ramai2 join.. 

p/s: HANA AKAN LETAKKAN LINK BLOG korang kt entry hana supaya orang lain yg berkunjung cuma perlu click dan TINK! sampai ke blog anda.. 

TARIKH TUTUP: 22 JUN 2012. 

sekian terima kasih. 


SENARAI PESERTA : 







    57 comments:

    1. Assalamualaikum ,
      sy join yaa..

      http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    2. join C(:

      http://storyaduhh.blogspot.com/2012/05/saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    3. Assalamualaikum
      akak joinn ye
      http://sufiana1992.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    4. assalamualaikum ,,
      saya join tau ,,

      http://cikpotter.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-follower-tegar.html

      mekasih .. :)

      ReplyDelete
    5. dya join..
      http://yayabunga.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    6. join:

      http://umikasum.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    7. Ama Join : http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    8. Join...

      http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    9. kami join thanks invite http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    10. done follow you n joined this segment

      http://alittle2share.blogspot.fr/2012/06/saya-mahu-follower-tegar.html

      merci

      ReplyDelete
    11. olla ! done following n joining the segmen..

      http://sallysamsaiman.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    12. Ilia join ! :)

      http://ilia-asya.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    13. join

      http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    14. join

      http://redchilydazoom.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    15. sy da join..

      http://qellaramlee.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    16. dah join...^__^

      http://izatie91.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-jadi-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    17. ikut

      http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    18. dah join

      http://theazrilworld.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    19. saya rasa sy dah follow awk..

      http://terbangsipari2.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    20. salam..hye saya dah join..=)

      http://cutesifara.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    21. Assalamualaikum..
      Nak join segmen anda.
      http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    22. assalamualaikum ..saya join :)

      http://missikushi.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    23. dear.saya join >_<
      http://sikechekmessy.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-jadi-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    24. Elie join :)

      http://elieysayangkamu.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    25. i join <3 !

      http://gadisgergousyangbaik.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    26. sis, salam kenal..saya join dis segmen :))

      http://mamaqhayra.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    27. Anis dah join :D

      http://assweetasrose.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    28. http://kupu2xgemuk.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      join da ^_^

      ReplyDelete
    29. join

      http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    30. hyep u olz!

      dah join dah pun...

      http://heryernie90.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      tank da owner coz uat segmen neyh.. ^_<

      ReplyDelete
    31. salam hana.
      saya turut join...thanks mnjmput

      http://tyka-fortitude.blogspot.com/2012/06/sya-mahu-followers-tegar-by-hana.html

      ReplyDelete
    32. Sy join. :)

      http://nuratiqahizzati.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    33. sye dah join..
      http://boyfriend-you.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    34. Saya join segmen ni :D
      http://intan-adrianna.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    35. http://angahmache-aidil.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html join3 ! hipp2 hooreyyy !

      ReplyDelete
    36. Charlie in da house:)

      Joined today!

      http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    37. assalamualaikum hana
      tengs sebab jemput haritu
      kita join oke
      http://koala-zeeqa.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    38. sy xcukop tegar lg camne ek... heee

      ReplyDelete
    39. hai babe. .saya nk join jugak. .iloveu. .

      http://shashahasmadi.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      visit me oke. .

      ReplyDelete
    40. SAYA JOIN !!
      http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    41. join :)

      http://mycoretanstories.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    42. saya join http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    43. http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-follower-tegar_10.html
      syukran!

      ReplyDelete
    44. join ye :D
      http://bielaundefined.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    45. join
      http://waziqahlife.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html?zx=465241b913eae4f0

      ReplyDelete
    46. saya join dear

      http://sweetlove-sweetsourlife.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    47. Salam, sy dah join segmen blog awak hanna ^___^

      http://pinkmerahlembut.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    48. join !

      http://gurlgemini.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    49. join jgak!!

      http://gamalsdaughter.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    50. saya join ye !!
      terima kasih ...
      --->http://nurinlovelolipop.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    51. eesya mahu join .. thanks sebab singgah blog eesya hari itu ..

      http://sayaeesya.blogspot.com/2012/06/jom-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    52. join ,. ^___^

      http://storrymorrycheer.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete
    53. Salam hana,Icha baru join n_n

      http://jurnalichafidelis.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-follower-tegar.html

      ReplyDelete

    hello bloggers!
    hope you are enjoying visit my blog
    you can ask anything to me~
    ^_^ hanna ^_^