SEGMEN JOM PILIH HADIAH BY NABILA BIELA




klik banner jika nak join . 

nak tahu kenapa hana join ? 

  1. Sebab nak menyokong sesama blogger, ye la kan, sekali skala ;) 
  2. Sebab nabila nie orang GANU kita ;) jadi kena la support cket.
  3. hadiah TERSANGAT AWESOME .
syarat pun mudah je. tak ramai sangat yang sponsor, tapi hadiah banyak.. 
so apa lagi ? joinnn je la.. tekan banner tu ;) 

insyaallah akan di promote dari semasa ke semasa yerk ;) 

hana nak apa yerk ? 

  • PEPLUM
  • DRESS
  • BANNER IKLAN 




hana nak tag diorang :

           20.     http://akuedyedankoe.blogspot.com/ 

yang paling special : http://kkpyacrita.blogspot.com




11 comments:

  1. wah.. kene tag.. ehehe.. tq tag.. kalau free akak join yer..^_^

    ReplyDelete
  2. nak beli ke boleh je kalau nak.. ^_^

    ReplyDelete
  3. hai, dari segmen yg sama
    good luck..
    http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah_16.html
    syarat die pilih 3 hadiah atau2 hadiah? o.o

    ReplyDelete
  4. melawat kamu :)

    http://nursyikin.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    gud luck ~

    ReplyDelete
  5. Dari segmen yang sama http://syarasecret.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah-by-nabila-biela.html :)

    ReplyDelete
  6. Salam ziarah dari segmen yang sama...:-)
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  7. salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen sama....
    jom join nie pulak..

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  10. assalam..dan salam kenalan..
    husna juga dr segmen yg sama..
    maaf ye bru smpat nk terjah..huhu..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah-by-nabila-biela.html

    ReplyDelete

hello bloggers!
hope you are enjoying visit my blog
you can ask anything to me~
^_^ hanna ^_^