REVIEW : Cute Fridge By SI Kecik Shop

Assalamualaikum. ;) 

apa khabar ? wahh. hana DEMAM + SELSEMA  la.. 
seriously. sangat la tak larat nak jalan mana-mana. 
nie mungkin sebab suntikan hpv masa hari rabu hari tu . 
dos ke 3 memang kuat siket. sampai kan demam la hana sekarang . masa dos pertama dan ke dua takde la pulak cm nie kan ? 
takpe la. redha je la kita nie. 

nieeee haaaa~ hana nak promote kat korang . 
FRIDGE MAGNET sangat cantk u alll. 
bukan fridge yang korang letak buah-buah kt fridge korang tu okay , nie siap ade muka korang lagi. 
kalau nak lebih sweet, boley letak muka pakwe korang, supaya setiap kali nak buak peti sejuk tu, tengok sekilas muka pakwe korang, makan pun lebih berselera . amboiiii kau hana~ HEHE. 

Hana cakap nie bukan apa, sebab owner shop nie sangat la ramah orang nya,. tak penat pun nak layan karenah customer dye ;) baik pulak tu. sampai kan nak post dua kali barang pemenang peserta segmen hana hari tu. tengokk la, peniaga yang jujur taw. 
yang ke dua alah design dye sangat cantikk u all . korang patut cuba . mana tahu lepas nie boley tempah untuk kengkawan sekali kan . 
yang ke 3 ialah harga yang di tawarkan sangat murah . tak percaya ? baik korang percaya je. nanti hana kasi tahu page dye okay . 

ne antara yang hana boley sajikan pada korang . 
nie sebenarnya pemenang segmen blog hana hari tu ;) 
nak jugak ? 





p/s : sesiapa yang berminat boley la pergi ke page SINI 

5 comments:

  1. Hey, nice your blog. DONE follow you, follow me back please http://iamsyiqaswiss.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. kalau demam silalah berehat yaa..hehehe..mcam menarik frigde magnet nie...boleh buat cenderahati..nanti terjah laa pages tu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. Wah..cutenya benda ni! :) Semoga cepat sembuh ya Kak Hana!! >_<

    ReplyDelete
  4. wah.. memang menarik lah kalau macam ni..hehhee

    ReplyDelete

hello bloggers!
hope you are enjoying visit my blog
you can ask anything to me~
^_^ hanna ^_^