Pengumuman .Pengumuman Hadiah Segmen Who Is the Lucky One ?

Assalamualaikum. 
selamat malam. harap korang masih lagi mempunyai kesabaran yang tinggi ye. 
hana mintak maaf sangat, plan nya nak umum semalam , tapi partner hana kk tu dya ade family day pulak, so kat sana takde wifi ~
jadi hari nie hana da blik hostel, dye pun sama. even hana penat sekalipun, hana tetap berusaha untuk mencari pemenang . tengokkk la . demi korangggg ~ 

okay. untukk itu hana rasmikan majlis penutup segmen nieee ;) 

jenggg. jenggg. jenggggg.. pemenang-pemenang nya adalah . sila ke sini untuk tahu no bertuah anda ~

pemenang sila berikan detail seperti di bawah :

NAMA :
ALAMAT :
NO TELEFON :
LINK BLOG :
BARANG YANG DIMENANGI :
NAMA SPONSOR :
*
**
****

********

***************
********************

****************************************

TOP REFERRAL --->> 



TOP COMMENTATOR --->> 

 ( E' Dazzle Shop ---> blouse & Sikecikshop Sikecikshop ---> 2 brooch )

BLOG TERKEMAS DAN MENARIK --->> 

(Tudung 4u --->  keychain nama felt 2x pemenang  & Sikecikshop Sikecikshop --->brooch 2x pemenang )


TAG TERBANYAK -->> 

Tudung 4u ---> tudung bawal . hanna >> tudung bawal )

ENTRY MENARIK --->>

( Khadijah Khalil ---> top up )

RANDOM .org : 





Ilia Natasya ---> cursor nama )




Ilia Natasya ---> cursor nama )


Lo La --- > topup maxis rm 10 )


Dayah Danisha --->   header)





Dayah Danisha --->   header )


Ilia Natasya ---> review blog )



Ilia Natasya ---> review blog )



Ilia Natasya ---> review blog )



Farhan Choco ---> hadiah misteri )






Farhan Choco---> Edit classic template )



Sikecikshop Sikecikshop --->  custom fridge magnet )


Sikecikshop Sikecikshop --->  custom fridge magnet )



Sikecikshop Sikecikshop --->  custom fridge magnet )


Sikecikshop Sikecikshop --->  custom fridge magnet )


p/s : PERHATIAN KEPADA SEMUA PARA SPONSOR DAN PEMENANG, SILA SALING HUBUNGI ANTARA SATU SAMA LAIN BAGI MENUNTUT HADIAH ANDA. WARNINGGG ! SILA JALANKAN TANGGUNGJAWAB ANDA WAHAI SPONSOR, JANGAN TIPU,. NANTI BURUK PADAHNYAA ~ BANNED ! 

MEMO : sekiranya sponsor tidak respon terhadap message anda, sila hubungi hana di facebook ;) sekian . 
hadiah haruslah dituntut sebelum 13.3.2013







11 comments:

  1. Alhamdulillah, saye menang topup dri La La, thniah kpd pmenang yg lain :)

    ReplyDelete
  2. Hanna buka fb jab .. tengok inbox .. :)

    ReplyDelete
  3. hadiah dia meriah dan mengiurkan tapi, malas lah nak join... huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. Salam, saya ada masalahlah nak PM dengan sponsor. Saya try PM dye tp tak dapat sebab dye bkn friend dgn sya.. Huhu..

    ReplyDelete
  5. congrats..
    sipi lg nk kne no sy, hehe... >_<

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah :) terima ksh. dah kasi detail :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah , ninaa menang :) hihi seronok :)

    ReplyDelete
  8. hanna..since macam susah nak contact sponsor apa kata hanna tolong contactkan..hehehe..detail as follows

    Nama: Azlan Strider
    Alamat : Not relavent(bukan hadiah pos)hehhee
    No tel: takleh kasi in public..hehehe
    Link Blog : www.striderbuzz.blogspot.com
    Barang dimenangi: Blog review
    Nama Sponsor: Ilia Natasya

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

hello bloggers!
hope you are enjoying visit my blog
you can ask anything to me~
^_^ hanna ^_^