Facebook Kena Bayar? Ini tidak Adil !

Assalamualaikum. ◕‿◕

Maaf la . diriku tidak sempurna untuk mu.. 
tapi tidakkah kau kasihan terhadap ku? sungguh kejam nya diri mu.. 
ohhhhhhh.. tidakkk . 

tahu tak korang, hana tersalah klik yang berbayar punya? tak ke sakit hati nie ? kejam betul la.. 

selama nie takdelah pulakkan kena bayar.. biasanya free je kan ? btol tak korang ? 
nak tahu dia cas berapa ? 

0.45 sen untuk satu message.. bapakk la.. celcom pun tak kena cas cam tu kan.. 
takpe la.. redha je la kan.
so hana nak pesan kt korang, nak hantar message tu berhati-hati ye. 
jangan tersalah klik pulak pada yang berbayar.. 

nak tahu cm ne ?
kalau orang tak jadi "friends" dengan kita kat FB, kalau kita nak PM dye kan, dia akan keluar sama ada kamu nak hntr kt inbox atau folder "others" je.. 
so baik korang pilih others je.. dari kena bayar kan. 
penerima dapat jugak message dari korang.. tapi kalau tak perasan tu memang perasan 'HOT SETAFF ' la.. 


* klik untuk tumbesaran* 

13 comments:

  1. aiseh... cari untung nampak -_- tak pasal2 kena hati2.. nanti apa lagila yg dia nak caj

    ReplyDelete
  2. aik dah jadi cenggini ke FB? apasal akak tak perasan ni... hu hu hu....

    ReplyDelete
  3. mentang-mentang paling ramai pengguna, ambik kesempatan si mark zukebek ni.. ciskek betul

    ReplyDelete
  4. awak ditag :)
    http://heyhoneysista98.blogspot.com/2013/03/exclusive-giveaway-by-fd-aziera.html

    ReplyDelete
  5. jap, apa beza kalau berbayar ye?? knp ena tak pernah jumpa ye msg suruh byr macam ni??

    ReplyDelete
  6. uik dah nak kena bayar pulak.. nnt pulaukan ramai2 fb ni karang hehehe

    ReplyDelete
  7. owh..macam tu pun ade ek...itu sebnarnya salah satu cara fb mengelakkan spammers..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. melampau kan . celcom pun tak mahal macam tu !

    ReplyDelete
  9. la..ya ka....xprasan plak slama ni..huhu

    ReplyDelete
  10. eh? kena bayar? pandainya depa cari duit eh. xpatut...

    ReplyDelete
  11. kena hati2....pandai dorang cari duit..

    ReplyDelete

hello bloggers!
hope you are enjoying visit my blog
you can ask anything to me~
^_^ hanna ^_^