:: Sekarang jadi Peniaga pula ::


apa khabar korang? korang . nak ty, dah rasa belum durian crepe yang orang selalu duk ceritaa- cerita naa~ meh sini cek nak habaq mai.. cek pun sebenarnya peniaga durian crepe~ 
kat terengganu nie memang laku makanan kuning tu . siyes tak tipu . mungkin kerana kt sini penduduk dia minat makan durian kan ?? who knows . HEHE . 

sebenarnya hana nak bukak tempahan sekarang . bagi yang duduk area kuala terengganu boley lah tempah crepe tu dengan hana . hana konpem korang akan berpuas hati dengan crepe tersebut . 

tapi sebelum hana cerita panjang pasal crepe tu, hana nak promote tudung bawal ~ bagi perempuan dan gegirl kt luar sana yang mencari koleksi tudung bawal yang murah-murah boley la datang tengok okay . nanti hana akan uplod kan semua gambar tudung bawal tu . 
antranya ialah tudung bawal rose, matahari, tudung padle pop,  tudung 2 tone , 3 tone pun ada . 
yang crown pun ade kowt . tengok stok la :) jualan sangat memberansangkan la ~ ye la.  siapa tak nak barang murah tapi berkualiti kan ? nanti kan kemunculan tudung bawal tu yerk~ 

sementara nie jum la tengok crepe :) HEHE. mcm-mcm jenis crepe ada , DURIAN, STRAWBERRY , MANGO.  korang just pilih je . kitaorg akan hantar  ;) 



7 comments:

  1. berapa ringgit satu..saya pernah mkn ni..kakak saya yg beli..

    ReplyDelete
  2. Ada jual tudung bawal ke??Berapa ringgit Sehelai...

    ReplyDelete
  3. wow..kaler hijo pun ada?? menarik betul.hehehe

    ReplyDelete
  4. http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/12/mini-end-year-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. kenapa taktahu yang awak pun jual durian crepe kat Unisza ni? -.- hahaha

    ReplyDelete
  6. tak pernah makan crepe lagi tau . sob2 :'(

    ReplyDelete

hello bloggers!
hope you are enjoying visit my blog
you can ask anything to me~
^_^ hanna ^_^