:: Da Nampak Dah kat Situ ::

apa khabar semua ? 
hari nie, hana dah lepas dah satu paper bi, 
masyaallah~ ade lagi 5 paper lagi, FINAL EXAM la katakan.. 
time study week, tak nak stdy, HAHA. skrg baru nak tergopoh gapah~ 

takpe la hana, nasi dah jadi bubur kan, bubur pun boley makan lagi, sedap apa kalau makan dengan ikan bilis goreng~ kan ? kan ? 

okay la, lari dari tajuk pulak kan~ cm nie, tadi masa hana blok walking td, ternampak la satu blog nie yang ade tutorial nk buat top commentor tu, ala.. yang boley nampak bpe ratus org yang komen blog kita tu.. 

pastu hana pun test la~ menjadi ! alhamdulillah.. 
baru hana perasaan yang selama nie siapa yang rajin komen entry hana.. 

tapi yang hana terharu sangat ialah bro BONI KACHAK  nie taw~ selalu je komen entry hana~ hana rasa terharu gila.. HEHE. bro, sila kembang kan hidung anda yerk, kerana hana nk puji nie.. 
actually nak cakap kenal sgt dengan bro tu takde la, tp bro nie rajin benor komen entry org2 lain. atau memang hobi dye kowt. 
hana selalu la jugak tgk blog dye nie.. kemas je.. takde widget yang serabut-serabut sangat. actually dia nie seorang blogger ala - ala RETISSS  gitu.. selalu je hang out dengan blogger2 feymes~ hana nie bila la lagi kan ? maybe suatu hari nanti, akan jadi blogger yang famous jugak.. ** berangan lebih nie ** 

kalo korang nak jenguk, boley la ke link nie , 

http://www.bonikacak.com/
thanksss bro~ <3 

lagi satu pengumuman hana nak buat, kali nie hana akan tengok, blogger mana yang paling banyak komen, akan dapat hadiah dari hana, sebagai penghargaan terhadap beliau .. 



HADIAH NYA ?? 
well.. mana boleh cakap kan.. tapi jangan la expect hana nie anak DATO SYAHBANDAR  pulak, nak kasi i-pad sorang satu kan ~ 
so rajin-rajin la komen yerk~ trimas.. 

13 comments:

  1. tahniah untuk si kacak :) walaupun xda dalam senarai tapi hana nak ipad jugak. xkira hana anak apa pun :P hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAA. boley2.. kasi duet kat hana, nnti belikan tok awk~ hehee

      Delete
  2. wah..... sapa tu boni kacak tu?? rasa nak lempang2 je dia lah.. suka sangat menyelit kat blog orang lain ni.hahahaha.. terima kasih awak sebab buat entri untuk saya ni.hahaha. sebak rasa. rasa macam nak duduk bersimpuh dan menangis manja je.hehehehe.. ish, jauh sangat tu blogger retis..saya ni blogger picisan je la. dah2.. nanti saya belanja choki2 sebatang k.hahahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAH.. buat2 tak kenal diri sendiri pulak boni nie kan ;) hahaa.. penghrgaan siyh ;) thanks bnyk2 abg kacak~

      Delete
  3. wah...tahniah utk boni...

    eh2..nak cuba jgaklah top komentar kat sini..hiew hiew.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee.. thanks ;) try la nasib kan~ mane tahu anda org yg bertuah di sini ;)

      Delete
  4. hehe..lame xjenguk2 hana ni..
    aktif je walupon exam..good3..nanti nak try jgak la.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee.. alhamdulillah~ thanks masih support blog hana ,

      Delete
  5. Boni kacak memang suka komen blog orang . Awesome kan. hehehe

    ReplyDelete
  6. nak try komen sini pulak.. hehe

    ReplyDelete
  7. terselit juga nama didiey di situ :)

    ReplyDelete

hello bloggers!
hope you are enjoying visit my blog
you can ask anything to me~
^_^ hanna ^_^