Siapa Nak Masuk BLOGLIST DHYEA HANA?

♥ Assalamualaikum. 

Sempena cuti mid sem nie, hana tersangat la baik hati nak masukkan korang dalam blog list hana.. 
sebab apa ? sebab senang hana nak blogwalking. tak payah tercari-cari blog korang lagi kan. 
Hana akan letak semua link blog korang yang terpilih nie kat BLOGLIST HANA 

so senang je. korang ade dua pilihan. 
  • Buat entry
  • Tak payah buat entry

Hana rasa semua orang malas nk buat entry kan ? tapi yang buat entry tu lagi la hana akan kekalkan dalam bloglist hana selama SATU TAHUN okay.. 
yang buat entry tu tak payah panjang-panjang. 

SYARATNYA : 

* FOLLOW blog hana * ye lah, kalau nak suruh letak dalam blog, mesti lah follow. tak ley lawan taukey maaa* 
* Tampal je header blog hana nie . pastikan BACKLINK pada blog hana okay *
* LETAKKAN blog hana dalam BLOGLIST ANDA JUGA *** 


* Letakkan dan submit korang punya link blog kat bahagian COMMENT. 
*SIAPPP ! 

# LINK BERTUAH @ TOP PENYEBAR anda akan menerima MYSTERY GIFT dari hana #
# Syarat tak susah kan? 

# Hana akan publish COMMENT korang pada 19 APRIL
# TAMAT PADA 19 APRIL

33 comments:

  1. setiasmile join...

    http://setiasmile.blogspot.com/2013/04/siapa-nak-masuk-bloglist-dhyea-hana.html

    ReplyDelete
  2. wah...dateline dia jatuh pada besday sy..hehehe..insyallah kalau sempat saya join..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. Done !\

    http://theflickerdoodles.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-bloglist-hanna.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum awak. salam perkenalan.
    http://www.sheilashahfiekry.my/

    ReplyDelete
  5. saya join ! salam kenal :D
    http://shimaeymaharis.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-by-dhyea-hana.html

    ReplyDelete
  6. http://kotak-aku.blogspot.com/2013/04/siapa-nak-masuk-bloglist-dhyea-hana.html

    Ema join
    :D

    ReplyDelete
  7. http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/siapa-nak-masuk-bloglist-dhyea-hana.html

    ReplyDelete
  8. Zam join ;)

    http://zamani84.blogspot.com/2013/04/siapa-nak-masuk-bloglist-dhyea-hana.html

    ReplyDelete
  9. http://www.menulismenconteng.my/2013/04/pencarian-bloglist-dhyea-hana.html

    turut join dengan entri...

    ReplyDelete
  10. http://www.menulismenconteng.my/2013/04/pencarian-bloglist-dhyea-hana.html
    lupa la dah letak belom...

    ReplyDelete
  11. http://angellovesoldier.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Done follow

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/04/bloglist-dhyea-hana.html

    ReplyDelete
  13. join :)

    http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/04/siapa-nak-masuk-bloglist-dhyea-hana.html

    ReplyDelete
  14. Saya join...nice blog hana
    http://intrusacorner.blogspot.com/2013/04/siapa-nak-masuk-bloglist-dhyea-hana.html

    ReplyDelete
  15. http://ynarazali.blogspot.com/2013/04/bloglist-hana-selama-satu-tahun.html

    ReplyDelete
  16. joined!!!! Salam perkenalan :)

    http://rai-raihannah.blogspot.com/2013/04/siapa-nak-masuk-bloglist-dhyea-hana.html

    ReplyDelete
  17. salam hana...saya join aktiviti kali ni...harap2 dapat masuk bloglist hana...hik3...

    http://imprezaawie.blogspot.com/2013/04/join-blog-list.html

    ReplyDelete
  18. http://imprezaawie.blogspot.com/2013/04/join-blog-list.html

    ReplyDelete
  19. join
    http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/04/siapa-nak-masuk-bloglist-dhyea-hana.html

    ReplyDelete
  20. Abg Eraz joined!

    http://www.erazfadli.com/2013/04/siapa-nak-masuk-bloglist-dhyea-hana.html

    ReplyDelete
  21. akak join...

    http://thequeenoffadli.blogspot.com/2013/04/siapa-nak-masuk-bloglist-dhyea-hana.html

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum dan haiii..
    BS dah join ye :)

    http://blackstar-athirah.blogspot.com/2013/04/siapa-nak-masuk-bloglist-dhyea-hana.html

    ReplyDelete
  23. join..

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/04/siapa-nak-masuk-bloglist-dhyea-hana.html

    ReplyDelete
  24. join! dah masuk blog list Hana :)

    http://haruno-hana.blogspot.com/2013/04/segmen-siapa-nak-masuk-bloglist-dhyea.html

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum awak. salam perkenalan.
    SIAP dah walaupon malas...heheheh
    http://asalmasukduit.blogspot.com/2013/04/jom-masuk-bloglist-dyahana.html

    ReplyDelete
  26. salam hana.. :) baru aje siap buat entry utk awak.. :) hope u like it hehe .. ini entry nyer :)

    http://applementah.blogspot.com/2013/04/81-siapa-nak-masuk-bloglist-dhyea-hana.html

    very nice to be here .. babai! :)

    ReplyDelete
  27. http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/04/siapa-nak-masuk-bloglist-dhyea-hana.html

    ReplyDelete
  28. http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/04/siapa-nak-masuk-bloglist-dhyea-hana.html

    ReplyDelete
  29. ehem ehem. nak jugak..hehehe :P

    ReplyDelete
  30. join=)

    http://merahsitulip.blogspot.com/2013/04/siapa-nak-masuk-bloglist-dhyea-hana.html

    ReplyDelete
  31. ok sy join :)
    http://www.khairulzamri.com/

    ReplyDelete
  32. Nanti kalau ada masa MD join.. =)

    ReplyDelete
  33. Doneee... n__n
    http://yuyueizzaty.blogspot.com/2013/04/siapa-nak-masuk-bloglist-dhyea-hana.html

    ReplyDelete

hello bloggers!
hope you are enjoying visit my blog
you can ask anything to me~
^_^ hanna ^_^