Gambar Nora Danish dan Anaknya Melawat Fasha Sandha

Assalamualaikum semua ;)

harap sihat sejahtera.. 
sekarang nie adik comel kita baby rayfal dah masuk minggu ke dua dah sekarang nie kalau tak silap. 
so , ramai la yang pergi melawat baby comel nie . termasuk la "STEPMOTHER " dye nie. tapi cm ne pun, mak tiri dia nie memang la tersangat comel okay . cute gila. hana minat kut kat nora danish nie ~ 

jom ushaa gambar awesome nora nie :) 








Sekarang percaya kan yang Nora dan Fasha dah berbaik ? kalau tak takkan la kak nora nie nak pergi melawat diorang pulak kan. *gigit jari * . Semoga hubungan korang akan terus berbaik ye. jangan gaduh-gaduh lagi. orang kat luar sana tu, cukup la buat fitnah pasal mereka. Kasihan la kt mereka nie kan . 

Gambar di atas di ambil dari Instag Nora sendiri. siap tulis caption gambar tu   Congrats Jejai & Fasha on the new born Rayfal. Such an adorable baby.”.

Bertuah si rayfal dapat mak tiri cantik dan debakk cm nie. Rayqal dan Rayfal jangan gaduh-gaduh taw nanti. Jadi best friend gitu ye ;) cepat-cepat besar la korang. mesti hensem budak dua orang nie ;) 


6 comments:

  1. cun sungguh la nora danish ni.. anak dia pun hnsem! elok la tu berbaik balik kan..

    ReplyDelete
  2. best la dorang...omak semua femes...hahaha...bapak jer femes benda lain...sbb kawen dgn retis...sampai 2 kali :P

    ReplyDelete
  3. nora comel sgt...heee...alhamdulillah...da berbaik pun...tak elok musuh lama2...

    ReplyDelete

hello bloggers!
hope you are enjoying visit my blog
you can ask anything to me~
^_^ hanna ^_^