"Segmen : Aku Blogger Bertuah by Izzah Ismail"



kenapa hana suka berblogging? 
well. bagi hana.. menulis tu hobi hana . hana lebih prefer luah ikut blog hana yang tercinta nie . senang . apa yang terlintas di hati, semua hana update kan dalam nie . senang bukan? selain dari tu . hana dapat kenal blogger yang famous2 nie . dan yang paling penting . even hana tak kenal izzah nie cam ne, sejak hana da masuk ga dan segmen izzah nie, hana da menang berapa kali dah . tu yang wat hana semakin follow blog izzah . tu je ;) sekian sahaja pada kali nie <3 

tamat pada :17.11.12

3 comments:

  1. T.E.R.I.M.A.K.A.S.I.H sebab join ! Hihihihii ,adakah anda blogger yang bertuah ? Nantikan pengumuman pemenang esok pagi atau esok petang :')

    ReplyDelete

hello bloggers!
hope you are enjoying visit my blog
you can ask anything to me~
^_^ hanna ^_^