:: Mana nak ku Cari ?? ::

wahh! home sweet home . sebab tu la orang cakap mana-mana yang kita pergi , rumah kita jugak yang paling best kan? 
dah lama tak balik rumah . akhirnya dapat jugak bercuti kt rumah nie . 
asyik belajar je . bosan sudah . HEHE. 
ye la. asyik mengadap codingg je . sampaikan termimpi- mimpi coding tu . korang dapat bayangkan x? 

sebenarnya cam nie . nanti 29 NOVEMBER hana akan ada GRAND ANNUAL DINNER anjuran 
fakulti informatik U hana , tema dia ialah "smart & elegent" . 
tempat dia exclusive kowt ~ kat 
TAMAN TAMADUN ISLAM. 
mesti ramai yang dah pergi kan ? cantik bukan seni bina kat sana ? 
sapa yang tak pernah pergi tu sangat la rugi . HEHE. 
disebabkan tempat cantik, bayaran dia pun cantik . 
ingat free ke nak pergi event tu ? 
banyak cantik muka nak pergi free ? so terpaksa la bayar jugak . budak2 sem 1 memang semua wajib pergi . 
yew la . nak raikan senior-senior kan . takpe . kitaorang memang sayangkan senior kitaorang pun . 
kan . kan? 
so hana nak mintak korang . boley tak cakap kat hana, kat butik ke apa ke yang jual dress
hana ingat nak pakai dress je kt event tu . 
tolong hana please . hana lebih prefer beli online je senang . 
help me, and ALLAH will help u too ~ 
lotsoflove~ <3

p/s: pastikan dress tu labuh taw ~ 
menutup aurat . hehehe ;) 

*gambar sekadar hiasan*


1 comment:

  1. lain macam je bila part sayangkan seniot tu??hahahaha

    ReplyDelete

hello bloggers!
hope you are enjoying visit my blog
you can ask anything to me~
^_^ hanna ^_^