:: Lu bikin Gua panas saja::

selamat malam la wahai pembaca sekalian~ 
PANAS JE hana rasa petang tadi . nasib la ade open house . sabar aja la~ 
meh sini hana nak habaq maii . 
korang taw tak, hana dengan bangga nya dan gembiranya nak tengok jejak komen pelawat2 blog hana kt SHOUTBOX. 
tapi dengan izin ALLAH, hana terklik la nama sorang blogger nie.. 
agak2 la .. 


TAPII.....
korang tahu tak , punya la semangat nak tekan. alih2 kuar CHURP2 lak.. 
siapa tak panas.. 
jangan la nak buat rezeki cam tu . hana tak marah . cuma geram je. perlu ke buat cam tu?
kalau nak , hana boley klik la . tak de masalah la . 
lain kali hana takkan klik lagi mana2 link kt situ. 

ATTENTION : dont try this at home! jangan nak buat cam tu lagi. untuk semua orang . nie warning terakhir ;) 
hana tak halal kan mana2 klik haram cm tu. pliss k . 
 


26 comments:

  1. sama lah ngan Shawal.. -_- http://www.mohdnoorshawal.com/2012/08/hang-tak-de-otak-ke.html

    ReplyDelete
  2. panas2 pon meh mintak maap blik... heee...

    samat hari hari ye awk.. :D

    ReplyDelete
  3. betul3 geram jugak selalu kena macam tu !

    ReplyDelete
  4. myra pon pernah kne cmtu..
    hurmm wat derk jee..hehe

    maybe tu cr die.
    sabar jelaa =)

    ReplyDelete
  5. ni ok lagi la..dia siap bgtau.....cik siti slalu terkena dia tulis cam ni " nice blog...visit me back"....ingatkan ada la blognya...alih2 iklan...haish

    ReplyDelete
  6. sabar ek...blog xda income mcm saya pun setakat ni x penah mintak org klik iklan..hehe...mcm2 hal manusia ni kan...

    ReplyDelete
  7. tau takpe.. rasa sakit hati je kot..

    ReplyDelete
  8. @Cikgu Ma HAHA. takde income takpe, asalkan dari rezeki yang halal.

    ReplyDelete
  9. @eimah siti kalo yang cm tu, x pyh klik.. biasanya hana akan klik yang tulis bhsa melayu je ;) coz dah tahu dah ;) yg nme pelik2 pun sme

    ReplyDelete
  10. @Myra Abdullah HAHA. caranya, adoi. pening ngn manusia sekarang !

    ReplyDelete
  11. Selamat kembali ke sekolah! Alolo siannya dia biasalah kita kena tabah dengan cabaran Allah SWT ye..:) Salam Syawal!

    ReplyDelete
  12. eh???suka2 hati je org tu wt cmtu...kalau org nk klik,xpyh paksa mmg org klik dah..xberkat buat rezeki cmtu..

    ReplyDelete
  13. @Syara Nur Qistina hana dah tak sekolah ;) hehe. btw, salam syawal jugak ;)

    ReplyDelete
  14. ish2..ada ke buat trick cm tue..xptut btl =)

    ReplyDelete
  15. hehehhe dapat rm0.20 kat org tu..hu2

    selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  16. @Nizam Ijam 20 sen dapat. ish. kalo rm2 tak ke kaya orang tu.

    ReplyDelete
  17. tetiba terbaca entry neh pulak. betul tuh! hurm memang panas jer kalau ada yang buat mcm tuh. selalu terkena tensen betoi.

    ReplyDelete
  18. @Cikgu Ma: betul tu... blog lyza pun xde income setakat nie.. tp x penah lyza nk pakse org klik!
    Hana: akak pun slalu terkena sabar jer la ea..
    ape2 pun selamat hari raya hana :)

    ReplyDelete
  19. @alyza kalo nak income ckp la. kita pakat2 klik. nie untung sorang diri ;)

    ReplyDelete

hello bloggers!
hope you are enjoying visit my blog
you can ask anything to me~
^_^ hanna ^_^