:: Segmen jum naikkan jumlah FOLLOWER dengan mendadak ::

hana nak try jugak.. 

tapi actually. hana tak harapkan balasan follower pun.. 
cukup sekadar hana dapat berkongsi apa yang hana nk sampai kan kepada semua orang.. 
kan berdakwah itu tuntutan islam.. 
banyak cara bukan? 

jadi hana memilih cara berblog ;) 

sape2 nk join.. mehh la ;) 

klik je banner cumel nie ep ;) 



nie syarat2 dia.. 

Siapa nak naikkan folowers, jum laa join blog ni,,
 cara-caranye begini:

1.Wajib follow blog nie..muahaha..
2.Wajib klik kat link ni dan "like"---->PHOTOGRAPHY CONTEST
3.Letak banner kat atas ni kat entry korang berserta dengan link segmen ni.
4.Kalau nak tag kawan korang pun amat digalakkan supaya  lebih ramai joiners dan lebih ramailah yg visit blog korang yg cool tu..ye dak?
5.Last skali,postkan link entry korang kat komen segmen ni oke? done!

BILE TARIKH TUTUP?
Tarikh tutup "SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!" ni ialah
10 NOVEMBER 2011 PADA PUKUL 10 MALAM !

HANA TAG : 

semua yang baca blog hana ;) 
trimas... 




13 comments:

  1. maaf.azfa lambat siket lah masukkan link awak.terima kasih sebab sudi join ye.

    ReplyDelete
  2. follow blog ni...
    sharulizam.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. saya dah folo belog kamu...

    salam perkenalan dari saya, rahman.

    ReplyDelete
  4. tengs singgah.. doki de tag hana :)

    ReplyDelete
  5. follow kamu yerr..

    http://ceriterahatiseoranginsan.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. dingg..dongg..dari segmen yg sama. dah folo sini :)

    ReplyDelete
  7. Hai Hana.. Asri sudah join.. Follow back ya..^^

    ReplyDelete
  8. hey hana .

    follow blOg cumel neh .

    follow back yaa

    ReplyDelete
  9. dh follow...dtg dr segmen yg sama...
    http://namakunazirahbintimohamad.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  10. hye ! sudah fllow blog y trsangat cumel nih dari segmen yg same...anyway slamat brkenalan ! kalau sudi jom lah singgah blog hilmi kayh? kalau sudi follow sekali''


    http://storygempak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Hai.. Singgah dari segmen Jom Naikkan Jumlah Follower...
    Dah follow awak...
    Mari singgah blog saye plak... Follow lah sekali ye...
    http://ana-adni-collection.blogspot.com
    http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama..kalau sudi,jom singgah blog iza..

    http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-follower-dengan.html

    ReplyDelete
  13. salam..hai..
    saya datang dari segmen yang sama..
    terima kasih sudi singgah ke blog saya..saya dah follow blog awak..^^

    ReplyDelete

hello bloggers!
hope you are enjoying visit my blog
you can ask anything to me~
^_^ hanna ^_^