:: 8.2 saat untuk suka kt seseorang? ::


Assalamualaikum.. 
selamat malam yarh! 
9.31 mlm. korang tak buat pape k? 
bosan btol kn. ngee~
akibat bosan yg terlampau.. 
hana mau tulis entry larhh~ 

tjuknya: 8.2 saat tok suka kt seseorang?

haha. korang percaya tak statement tu? tak smpai 10 saat pown kan?
tp 2 la hakikatnya. ce cite.. ce cite..
cm nie la citer nya.

seramai 115 pelajar kolej, mereka di khndaki tulis ciri2 idaman lelaki dan perempuan mereka..
mereka pun tulis la. (law korang, ciri cm ne korang nk ep?)
lpas tu, beberapa pelakon lelaki dan perempuan yang cntik lgi hensem diminta bergerak dihdpan mereka.
kelakuan pelajar ni diperhatikan melalui kamera ;)
*kalau yg nakal2 nie msti jd teropong da mata dowg*

seterusnya saintis nie mendapati bhawa lelaki yang melihat wanita cantik dalam purata 8.2 saat!
bagi wanita yang tidak cntik, mereka tgk tak lebey pn dr 4 saat .:)
*jaat tol kn, tgk yg cntik2 ja* hahaha.


bagi perempuan lak---> masa mereka untuk melihat lelaki tidak ada beza pn sama ada 
menarik atau pn tidak. same j ;)

p/s : - mata amat pntg untuk melihat.
-kajian menunjukkan lelaki lebey tertarik dengan wanita yg cntik untuk dijadikan pasangan.
-kesimpulannya, setiap orang punya kelebihan dan kekurangan. 

5 comments:

  1. eleh~betul ke masa untuk pompuan tgok laki tuh same? rasenye same je kot dgn laki~ hehe

    ReplyDelete
  2. @aiex sepethahah.. tu mengikut kjian maa. haha. xnk ngaku lgi tuh..

    ReplyDelete

hello bloggers!
hope you are enjoying visit my blog
you can ask anything to me~
^_^ hanna ^_^