REVIEW : Sarung Laptiop yang kawaiii :) MURAHHH !

ASSALAMUALAIKUM :) 



Korang, hana nak review pasal barang yang hana tempah hari tu ;) sarung laptop nie taw. sangat awesomee ! serius hana cakap. bukan yang siket-siket tercabut benang ke apa taw ;) nie yang memang tahan lasak punya. sebab apa ? sebab tukang jahit dye memang seorang yang sangat teliti okay. puas hati la kalau korang beli ngn dia pun. tak rugi. dia kait kemas, dah la guna benang kait yang BERMUTU TINGGI. susah nak dapat taw ;) padan la dengan harga dye ;) bagi hana dah berpatutan :) sebab bukan senang nak kait bunga-bunga cintann tu kan ? 

Macam-macam pattern korang boley request. nak yang bebutang ? atau pun berzip ? ataupun yang open cm tu je ? semua ada bak hang !





Selain daripada sarung laptop nie akak yang baik hati nie jugak menjual beg tangan yang di perbuat daripada benang kait. cantik giloss u all ;) kalau tak percaya meh hana nak tunjukk ;) 


cantikk kan ? selain daripada tu jugak, korang boleh hadiah kan kepada baby yang comel lagi kiut tu barang yang custome made nie taw :) tapi ingat kena ukur betul-betul la kepada dan kaki baby tu,, memang menawan ;) lebih-lebih lagi kalau baby yang pakai kan ? tak gitu ? 



* sengaja ambik kaler merah sebab merah itu cinta * haha ;) 

Bagi yang rasa was-was tu nak beli ke tak ? hana dah cari bukti untuk korang . supaya korang lebih senang hati untuk membeli nie :) page untuk jualan nie ada no pendaftaran taw ;) nie no nye :) No.Pendaftaran SSM : CA0189596-D

okay . kalau korang nak pergi usha produk apa yang akak cantik nie jual, korang boley jenguk ke fan page beliau okay :) happy shopping ! 

Sebelum tu nak tunjuk yang hana punya ;) HEHE. my favourite colour ;) 


*siap ada freegift taw *


p/s : korang ley pergi usha page dye nie :) 




3 comments:

  1. comel sgt. kreatif btol la.suka yg kaler pink tu. menarik la. nannti sis usha sana :)

    ReplyDelete

hello bloggers!
hope you are enjoying visit my blog
you can ask anything to me~
^_^ hanna ^_^