..:: siapa nak tolong hana ? ::..



korangggg~ siapa yang nak tolong hana ep. 
siapa yang baik hati.. 
siapa yang banyak masa free ? hana nak mintak tolong boley. 

siapa yang pandai buat banner eh? hana bukan tak pandai. tapi hana takde masa la nak buat banner untuk segmen hana nanti . 
sibuk sangat-sangat dengan business plus dengan aktiviti harian hana. tapi hana nak batalkan segmen tak sampai hati pulak kerana dah banyak sponsor tu. kasihan la mereka. 

cam nie. kalau sesiapa yang nak tolong buat banner untuk hana, hana akan masukkan dye dalam link sponsor jugak . sebagai penghargaan pada nya yang bersusah payah buat banner untuk hana kan . so how ? 
interested ? pm my facebook . before this friday okay .
thanks a lot . 

p/s : sesiapa yang rajin nak buat banner untuk hana, hana akan masukkan dye dalam list sponsor. so apa yang ditunggu lagi? peluang keemasan nie . banner tu hana nak yang lawa dan menarik minat pembaca untuk join :) anda mampu ? silakan . 

19 comments:

  1. bole ja dear PM sha kat https://www.facebook.com/luvyoushanas its free

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak, ena tak retilah buat.. tanya pada yang pakar ye.. all the best!

      Delete
  2. Replies
    1. wahhh! blogger famous dtg lawat kita la ;) hehe.. nk buat btol ke?

      Delete
  3. hana nak buat giveaway ape? hehe..

    ReplyDelete
  4. nk tolong juga...tp lyeen x cntik buat banner..buruk bebeno ghupanya..T_T

    ReplyDelete
  5. Fie banyak masa terluang sayang, tapi fie tak pandai. Sorry hana.

    ReplyDelete
  6. salam hana :)

    tu dah ada kawan yg baik hati sudi buatkan banner tuk hana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam ;) heee.. tu la. ramai jugak yg nk tolong nie .

      Delete
    2. sbb hana....ni mudah mesra kot..x sombong sbb tu ramai yg syg..hehe :)

      Delete
  7. adeh.. saya tak reti pulak nak buatkan banner.. maafkan saya....

    ReplyDelete
  8. nak tolong buatkan banner tapi tak reti pulak..banner sy sendiri ntah rupa cam apa..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. owh..hana ade bisnes jugak :)

    ReplyDelete
  10. wah makin maju....nak buat segmen plak dia..

    er....sya xpandai buat banner nih,,huhuhu
    neway,,all the best to you dear..:)

    ReplyDelete
  11. Huhu..Pandai2..tapi,dah ada kan?? Huhu..:(..

    ReplyDelete

hello bloggers!
hope you are enjoying visit my blog
you can ask anything to me~
^_^ hanna ^_^